top of page
20160926-IMG_0025.jpg

Hinnasto

Toimin toiminimellä pääosin Etelä-Suomessa, mutta kuvaan myös muualla Suomessa ja sovittaessa myös ulkomailla.  Alla olevan hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveroa 0%, sillä valokuvaus toimintani on sivutoimista.

 

Hääkuvausta varten lähetä tarjouspyyntö. Kaikkiin hintoihin lisätään kilometrikorvaus 0,53 € / km (lähtöpaikkana Nummela) sekä mahdolliset pysäköinti-/lautta/lento tms.maksut. Lähialueella t(25km Nummelasta) tehtäviin kuvauksiin ei tule kilometriveloitusta. Kaikki asiakkaalle annettavat kuvat peruskäsitellään eli kuvien valkotasapaino, rajaus, värisävyt ja kontrasti säädetään. Kuvamanipulaatiota ei tehdä.


Asiakkaalle annettavissa kuvissa ei ole yrityksen vesileimaa/logoa. Asiakas voi ladata kuvansa linkillä lähetettävästä nettigalleriasta 3kk sisällä. Kuvien raakatiedostoja ei luovuteta asiakkaalle. Hääkuvauksesta suoritetaan varausmaksuna  10% kokonaishinnasta. Varausmaksu vähennetään loppulaskusta ja loppulasku lähetetään hääpäivän jälkeen 7 päivän maksuajalla. Kuvat toimitetaan hääparille n. 1-4 viikon sisällä. Vesileimat poistetaan kuitenkin vasta kun loppulasku on maksettu. Minimiveloitus on tuntiveloitus.

Henkilökuvaus miljöössä 150 €/tunti

Lemmikkikuvaus miljöössä150 €/ tunti

Tapahtumakuvaus 160€/ tunti

Kuvituskuvat 50€/kuva

Kotisivujen kuvat yrityksille 150€/tunti

Hääkuvaus 150€/tunti

bottom of page